Zoete aardappelsalade

Ingrediënten

Zoete aardappel
Mais
Vegan feta
Noten
Kikkererwten
Limoen
Peterselie
Lente ui

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. 
  3. Snij de punt van een knoflook bol af, besprenkel deze met olijfolie en verpak deze in aluminiumfolie. 
  4. Rooster de zoete aardappel met wat gerookt paprika poeder, zout, peper en olie 20 min in de oven. Plaats ook de knoflookbol in de oven om te poffen. 
  5. Laat de feta kaas uitlekken
  6. Laat de kikkererwten uitlekken en rooster deze met olijfolie, komijn, paprikapoeder en zout 25 min in de oven. Schep ze na 10 minuten om
  7. Verbrokkel de feta kaas en rooster wat noten in een pan 
  8. Maak een dressing met limoen, knoflook en peterselie en lente ui