Gegrilde groente wrap met humus

Wraps
200 gr volkoren meel
1 eetlepel olijfolie
Snuf zout
125 ml lauw water
Hummus
Blik kikkererwten (of gedroogde maar dan eerst 1 nacht weken en kort koken)
2 teentjes knoflook
Een fikse scheut olijf olie
4 eetlepels tahini
Snuf zout
Klein beetje komijnpoeder
2 uitgeperste limoenen
Verse peterselie klein gehakt.
Koriander fijngehakt, gerookte paprikapoeder (optioneel)
Groenten Vulling
2x aubergine
2x courgetten
2x rode uien
3x rode paprika
1 flespompoen
3x teentje knoflook
1x rode peper
Wraps
Alles door elkaar kneden tot een soepel deeg. 6 bolletjes ervan rollen en uitrollen met een deegroller ( glazen fles ) op, een met bloem bestrooid, werkblad. Even in de koekenpan met een klein beetje olie aan beide kanten bakken.
Hummus
Alles door elkaar goed mixen, eventueel een mixer gebruiken.
Groenten vulling
Snij alles is repen en besprenkel het met olijfolie en zout en peper. Leg uit op een bakplaat en schuif het voor 30 minuten in de oven 180C of grill het in een koekenpan.
Alles in de wrap, die je vooraf ingesmeerd hebt met de lekkere hummus, en rollen maar. Eet smakelijk.